JAVNOZDRAVSTVENA AKCIJA PROGRAMA “POKRENI SE ZA ZDRAVLJE”

Slika: JAVNOZDRAVSTVENA AKCIJA PROGRAMA “POKRENI SE ZA ZDRAVLJE”

Pozivamo Vas da nam se pridružite u našoj programskoj aktivnosti koja ima za cilj poboljšanje zdravlja i dobrobiti svih nas.

Hrvatski savez udruga invalida rada provodi program "Pokreni se za zdravlje" financiran od strane Ministarstva zdravstva.

Želimo Vas srdačno pozvati da se pridružite našoj programskoj aktivnosti koja ima za cilj poboljšanje zdravlja i dobrobiti svih nas. Zajedno možemo napraviti pozitivan utjecaj na našu zajednicu i stvoriti zdravije okruženje za sve.

Jedna od programskih aktivnosti je provođenje javnozdravstvenih akcija u hrvatskim gradovima kojima ćemo nastojati utjecat na građanstvo podizanjem svijesti o važnosti prevencije bolesti, promociji zdravog načina života, redovnih pregleda i važnost mentalnog zdravlja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 29. rujna 2023. godine u 10,00 sati na Tržnici Jarun. Tom prilikom zainteresiranim građanima će predstavnik Hrvatskog crvenog križa mjeriti krvni tlak i šećer, promovirat ćemo zdrav način življenja, dijeliti promidžbeni materijal kojim promoviramo takav način života te vodu i zdrave grickalice.

Pridruživanjem našoj javnozdravstvenoj aktivnosti ne samo da ćete doprinijeti boljem zdravlju svih nas, već ćete imati priliku upoznati nove ljude, stvoriti veze u zajednici i osjećati se ispunjenije.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na podršci